Renovatie

Is er een klein renovatieklusje dat al veel te lang is blijven liggen? Wij steken voor minder de handen uit de mouwen. Maar ook een pittig project zoals het volledig strippen en heropbouwen van je woning kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn specialisten in het opfrissen en opwaarderen van woningen. Heb je idee dat al wat jaren aan het gisten is? Wij kunnen je vast een verrukkelijk actieplan voorschotelen. Geen opdracht is ons te zwaar en geen idee te ambitieus. Ook jouw renovatieproject nemen we met plezier onder de loep! Voldoet je woning niet meer helemaal aan jouw persoonlijke smaak? Geen paniek! Wij vinden voor elk probleem een passend sausje en zijn niet zuinig met de kruiden! Het eindproduct is om vingers en duimen van af te likken.

Neem even een kijkje tussen onze realisaties en begin alvast te watertanden. Ook jouw woning voorzien we graag van karaktervolle garnituur! Onze building Butlers staan volledig tot je dienst.

Neem contact op met ons

Neem snel contact op met ons om je offerte of bezoek aan te vragen. Geef je bestelling door en wij staan paraat om al je vragen te beantwoorden en je op je wenken te bedienen!