Nieuwbouw

Over de jaren heen hebben we ons omringd met de beste partners en leveranciers, stuk voor stuk experten in hun vakgebied om jouw woning volledig op smaak te brengen. Ben je een promotor of particulier? Geen probleem! Wij presenteren een totaalprijs zonder verrassingen die rekening houdt met jouw plan en/of lastenboek.

Bij Building Butlers volgen we een vaste werkwijze. We zetten uitsluitend betrouwbare medewerkers in die elkaar goed kennen en die bekend zijn met onze methodes. Na een bezoek aan onze topleveranciers vliegen we erin! Voor de planning en al je bouwtechnische vragen is onze werfleider je eerste aanspreekpunt. Dat stroomlijnt onze communicatie. Duikt er toch een probleem op? Dan staat onze dienst na verkoop klaar om je verder te helpen. Wij zetten graag onze tanden in elk soort project, of het nu om ruwbouw gaat of decoratiewerken.

Contacteer Building Butlers vandaag nog voor een kennismakingsgesprek. Ook voor jouw nieuwbouwproject kun je proeven van onze uitzonderlijke service! Verwacht je aan een heerlijke nieuwe woning op een serveerblaadje.

Neem contact op met ons

Neem snel contact op met ons om je offerte of bezoek aan te vragen. Geef je bestelling door en wij staan paraat om al je vragen te beantwoorden en je op je wenken te bedienen!